Trecut, prezent și viitor: Alfa Omega în Obiectiv, cu pastorul Marius Birgean 07 mai 2020

Adaugat la :  6.05.2020

nformatii din culisele televiziunii, secvente din evenimentele pentru care Alfa Omega Tv a fost partener media si alte noutati le puteti descoperi numai in cadrul emisiunii Alfa Omega in obiectiv.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte

Urmărești Alfa Omega în obiectiv, cu pastorul Marius Birgean| 07 mai 2020