Joyce Meyer și secretul grilei de programe: Alfa Omega în obiectiv, cu Andrada Popa 25 iunie 2020

Adaugat la :  25.06.2020

Colega noastră, Andrada, care slujește în departamentul de broadcast, ne împărtășește secretul elaborării grilei și ne povestește despre materialele de la Joyce Meyer. Afli impactul pe care materialele despre creșterea spirituală și despre credința aplicată în viața de zi cu zi îl au asupra a mii de oameni. Totodată, vei auzi care e procedeul complicat prin care un program apare pe ecranul televizorului sau al device-ului de pe care urmărești un canal TV.

Urmărește, dă like și distribuie.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte

Urmărești Alfa Omega în obiectiv, cu Andrada Popa | 25 iunie 2020