Alfa Omega în obiectiv 20 august 2020

Adaugat la :  20.08.2020

În aceasta ediție a emisiunii „Alfa Omega în obiectiv”, este prezentat noul număr al revistei Alfa Omega TV Magazin, pentru lunile septembrie-octombrie și câteva recomandări de emisini săptămânale, care pot fi urmărite în această perioadă pe canalul Alfa Omega TV. Veți putea urmări și mărturia unei familii din București care, înainte de a intra în apa botezului, au povestit modul în care programele de la Alfa Omega au contribuit la întoarcerea lor la Domnul.

Resurse recomandate:

Brosuri pentru ucenicizare – Gordon Lindsay

13 manuale de studiu biblic – Gordon Linsay

Shalom – Paul Clayton Gibbs

Talmidim - Paul Clayton Gibbs

Haverim - Paul Clayton Gibbs

Câmpul de bătălie al minții – Joyce Meyer

Când, Dumnezeule, când - Joyce Meyer

De ce, Dumnezeule, de ce - Joyce Meyer

Încredere nezdruncinată - Joyce Meyer

Materialele pot fi achiziționate în format tipărit aici https://alfaomega.tv/librarie iar unele și în format ebook aici https://alfaomega.tv/librarie/ebooks

Urmărește, dă like și distribuie.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte