Restaurarea cortului lui David 1115 Seminar de prof. dr. Iosif Țon

Adaugat la :  22.01.2021

Școala bunătății ia timp: învățăm să-l cunoaștem pe Dumnezeu ca bunătate, să ne îndrăgostim de frumusețea bunătății Lui, să renunțăm la a mai fi plini de noi înșine și să învățăm să fim plini de El și să-L acceptăm ca Stăpânul și Modelul nostru.

Întreabă-te ce nevoi au oamenii, cu ce le poți îmbogăți viața, ce dureri au, pentru a dovedi bunătate răspunzând la nevoile lor. E normal să ai grijă de tine, să te iubești, să nu îți faci rău. Ești unic, DUmnezeu nu va mai face pe nimeni ca tine, însă instictele de autoconservare te pot duce la egoism. Un om rău este un om egoist. „Nu îmi convine ca altul să fie mai bun decât mine”. Și dacă există o stfel de persoană, îi fac rău, ca să nu mai am concurență - vezi povestea lui Cain

Așa funcționează și metoda comunistă: dacă cineva nu gândește ca mine, nu stau să dezbat, îl împușc.

Dar, când suntem biblici, ne respectăm adversarii. Îi onorăm. Ne spunem punctul de vedere și dezbatem ideile celuilalt, nu atacăm persoana.

Un gând de final: să-l iubești pe Dumnezeu înseamnă să te golești de tine și să te umpli de El

Atunci când Îl cunoști pe Dumnezeu, te umpli de El, Îl lauzi, Îl adori și dorești să fii ca El. Aceasta este chemarea lui David despre care prof. dr. Iosif Ton vorbește în seminar.

Intră aici pentru mai multe seminarii cu Iosif Țon: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/Seminarii-Iosif-Ton

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Știai că poți viziona gratis, pe internet, 24/24, canalul Alfa Omega TV? Intră aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv