NOU: Seminarul Traversarea pustiului, episodul 1: scopul pustiului Mesagerul John Bevere

Adaugat la :  9.10.2020

Urmărești episodul 1 din noua serie „Traversarea pustiului”, de John Bevere.

În acest cadru intim discutăm vorbim despre pustiu și ispitele cu care vine satana.

Dă like și distribuie dacă e folositor pentru tine și dacă îți place.

Mulți dintre noi ne izbim să găsim scopul și direcția în timp ce aștepăm ca promisiunile lui Dumnezeu să se împlinească. Pe măsură ce timpul trece, devine tot mai greu să crezi în aceste promisiuni și te confrunți cu descurajare și confuzie, punându-ți întrebări precum: „De ce prezența Lui pare așa de departe?” „Am ratat împlinirea promisiunilor Sale?”. Acesta este pustiul spirtitual. Toți urmașii lui Isus se confruntă la un moment dat cu acest sezon de pustiu. Prin acest seminar, John Bevere ne învață să trecem biruitori prin pustiu, cu ajutorul Scripturii și a experienței personale din sezonul de pustiu.