Mărturie de VINDECARE în Urziceni Pastor Constantin Grămadă

Adaugat la :  10.06.2020

Experiența pe care doresc să o împărtășesc a avut loc acum 2 săptămâni, când cineva din biserica penticostală din Urziceni a cerut rugăciune pentru soțul ei. Era bolnav, avea temperatură și dureri de cap foarte mari.

În timp ce ne rugam împreună cu biserica, la ora 18, și ceream ungere din partea lui Dumnezeu, am primit o putere specială și am știut atunci că mi-a fost dată pentru a mă adresa, de la o distanță de 60 de kilometri, bolii pe care o avea fratele. În Numele Domnului Isus Hristos, am îndepărtat febra de peste soțul acelei surori. Am știut atunci că fratele va fi vindecat chiar la momentul acela. M-am uitat la ceas, era 18:35. Am încheiat rugăciunea, și, înainte să iau legătura cu familia, am primit un mesaj în care sora scria: „Soțul meu e vindecat, nu mai are febră, și nici dureri de cap”. Știam acest lucru și, când am primit confirmarea, I-am mulțumit lui Dumnezeu și am proslăvit Numele lui Hristos. Numele Lui a fost proslăvit în biserică în urma acestei vindecări.

Acesta e rolul Duhului Sfânt. E lucrarea Lui!

Constantin Grămadă este președintele Comunității Penticostale București

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Îți dăm întâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv