Substitutul - tânjirea lăuntrică din spatele unei dependențe - DOC SPECIAL SPR

Adaugat la :  9.06.2020

Care sunt lucrurile care stau la rădăcina unei adicții? Care este procesul prin care trece o persoană dependentă și cum poate să-și recapete libertatea? Vă invităm să urmăriți poveștile unor tineri care vorbesc despre ce înseamnă consumul de droguri și modul în care dependența de substanțe le-a furat ani de viață, într-un nou episod intitulat SUBSTITUTUL - tânjirea lăuntrică din spatele unei dependențe, parte din seria SPERANȚĂ PENTRU ROMÂNIA, la Alfa Omega TV.

Urmăriți documentarul ”SUBSTITUTUL - TÂNJIREA LĂUNTRICĂ DIN SPATELE UNEI DEPENDENȚE”, ÎN PREMIERĂ: DUMINICĂ, 14 iunie 2020, de la ora 19:30; RELUARE: Luni 15 iunie, ora 16, miercuri 17 iunie ora 19:30, joi 18 iunie, ora 13 și vineri 19 iunie, ora 16, la Alfa Omega TV. Va fi live pe canalul TV și pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Află mai multe: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/12598-substitutul-tanjirea-launtrica-din-spatele-unei-dependente-doc-special-spr