PREMIERA DOC: Lumea virtuala si pericolul izolarii sociale - 28 iunie, ora 20:30 la AOTV

Adaugat la :  8.06.2018

Care sunt pericolele din spatele tehnologiei si cum putem aduce un echilibru intre lumea virtuala si viata reala ? Tehnologia ne face viata mai usoara prin noi metode de lucru, schimb de informatii si divertisment, dar atasamentul fata de dispozitivele mobile poate crea dependenta. Urmariţi un documentar despre impactul tehnologiei asupra vietii sociale, despre teama de a nu mai avea telefonul mobil dar si modul in care generatia tanara din Romania este tot mai mult afectata de jocurile video prezente in spatiul virtual.

Parte din noua serie SPERANTA PENTRU ROMANIA, la Alfa Omega TV. Urmariti episodul 2 - Lumea virtuala si pericolul izolarii sociale , IN PREMIERA: Vineri, 28 iunie 2018, ora 20:30, la Alfa Omega TV. Va fi live pe canalul TV si pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv