DOC: In mainile noastre - sambata, 12 mai 2018, ora 22

Adaugat la :  7.05.2018

In mai 1967, tarile arabe se aliaza pentru a sterge Israelul de pe harta. La 20 de ani dupa reinstituirea sa ca stat, Israelul era amenintat cu pieirea. Totusi, 6 zile din iunie 1967 au schimbat istoria pentru totdeauna. CBN comemoreaza batalia istorica pentru orasul sfant cu un documentar special - IN MAINILE NOASTRE: BATALIA PENTRU IERUSALIM, ce relateaza povestea brigazii 55 parasutisti israeliana, si modul in care Armata Israeliana a riscat totul pentru apararea tarii si reunificarea Ierusalimului. Daca va amintiti declaratia istorica a Armatei Israeliene din 7 iunie 1967: “Muntele Templului e in mainile noastre”, sau daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta victorie uimitoare a Israelului, urmariti documentarul IN MAINILE NOASTRE.

Filmul va fi difuzat pe canalul Alfa Omega TV in data de 12 mai 2018, de la ora 22.

TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-ome...