Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Revolutie morala
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cartea aceasta, prin tonalitatea ei intimă și deschisă, abordează mai degrabă problemele în ce privește puritatea, și nu doar simpla comunicare cu privire la „abstinența sexuală”.

Revoluție morală caută să motiveze la o cultură a dragostei, onoarei și respectului cu ajutorul celor care trăiesc în puritate, cu pasiune și tărie. Cartea aceasta, prin tonalitatea ei intimă și deschisă, abordează mai degrabă problemele în ce privește puritatea, și nu doar simpla comunicare cu privire la „abstinența sexuală”. Te cheamă la un standard de trăire mai înalt, transmite inimii tale adevăratele valori și te încurajează să fii tot ceea ce Dumnezeu te-a creat să fii. Mulți dintre cei care au capitulat în fața presiunii semenilor lor și au deformat valorile culturale, vor găsi în această carte speranța și curajul de a o lua de la capăt. Revoluție morală a fost scrisă și dedicată oamenilor radicali și plini de pasiune, care visează să devină catalizatori ai unei revoluții sexuale diferite – una care transformă mentalitatea lumii cu privire la sexualitate, expune punctul de vedere cu privire la copiii nenăscuți încă și îmbrățișează valorile familiei. Alătură-te Revoluției morale!

„Revoluție morală este o carte deosebit de semnificativă adresată tinerilor, părinților și liderilor spirituali, ce poate fi considerată un standard pentru generațiile ce vor veni. Te încurajez s-o citești și să devii parte din contrarevoluția lui Dumnezeu.” 
Loren Cunningham Fondatoare a misiunii Youth With A Mission (YWAM)

Kris Vallotton este cofondatorul și supraveghetorul principal al școlii de Slujire Supranaturală Bethel, în cadrul căreia au absolvit peste 1900 de studenți. Este de asemenea fondatorul și președintele organizației Revoluție Morală, organizație dedicată transformării culturale, și este lider senior asociat în cadrul bisericii Bethel din Redding, California. El și soția sa, Kathy, au patru copii (trei dintre ei implicați în slujire) și opt nepoți. Kris este autorul a mai multor cărți, printre care Cum Cerul invadează pământul și cartea de succes The Supernatural Ways of Royalty (Căile supranaturale ale regalității).

Jason Vallotton este unul dintre directorii fondatori și membru de conducere în cadrul organizației Revoluție Morală. Dragostea lui pentru oameni și determinarea lui de a vedea oamenii complet restaurați, l-au adus în Redding, California pentru a sluji ca supraveghetor în cadrul școlii de Slujire Supranaturală, ce aparține de biserica Bethel și în cadrul unui grup pentru bărbați care se întâlnesc pentru aprofundarea subiectului purității sexuale. De asemenea, Jason este un vorbitor renumit pe teme de moralitate. Este căsătorit cu Lauren și este tatăl a trei copii minunați: Elijah, Rilie și Evan.

Autori: Kris & Jason Vallotton

Numar de pagini: 176

 

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.