Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Volumul 7 - Împărați și profeți din Israel
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiul împăraților și profeților din Israel îți pune la dispoziție anumite strategii care te ajută să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

În timpul Vechiului Testament, precum și în societatea noastră actuală, legea trebuia pusă în practică. Acest lucru cere ca cei aleși de Dumnezeu să interpreteze corect legea. Acești bărbați și femei au înțeles care le este poziția și s-au bazat pe Dumnezeu pentru înțelepciune.

În cadrul acestui volum de Studiu Biblic, vom privi la Ilie, Elisei, la împărații care fie L-au urmat pe Dumnezeu și Legea lui Moise, fie nu, și la alți profeți.

Aceste narațiuni sunt mărturii adevărate ale respectivelor persoane, cuprinzând ceea ce s-a petrecut în acele vremuri cruciale. Aceste însemnări biblice, scrise de istoricii antici, bărbați și femei ai lui Dumnezeu, au fost confirmate de cercetători de-a lungul veacurilor. Oameni de știință, academicieni, teologi și specialiști în felurite domenii continuă să caute prin necunoscut anumite chei care să descuie înțelepciunea precum și o cunoaștere mai adâncă a trăirii practice.

Pagină cu pagină, vremurile biblice vor deveni tot mai treji și vom descoperi că Scriptura nu este doar o simplă carte. Ceea ce învățăm din trecut ne va ajuta să depășim greutățile viitorului. Veți examina punctele tari și punctele slabe ale liderilor - ceea ce a determinat o conducere bună și ceea ce a determinat o decădere a liderilor.

În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiul împăraților și profeților din Israel îți pune la dispoziție anumite strategii care te ajută să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

 

 

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.