Dincolo de barierele minții - Vol. 2

Își dedică toată viața, timpul și finanțele de care dispune în evanghelizarea „de stradă” și în micuțele biserici pe care el însuși le înființa și le conducea.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Corneliu Pop, născut în perioada interbelică într-un sătuc, Ilva Mică din județul Bistrița-Năsăud, într-o familie modestă de creștini penticostali cu mulți copii, este primul care va urma modelul mamei sale, o dedicată creștină, devenind la rândul său un evanghelist devotat, cu o familie închegată, formată și condusă după principiile Sfintei Scripturi.

Absolvent al Liceului “Andrei Șaguna” din Brașov, a urmat cursuri serale de maistru mecanic, fiind angajat până aproape de pensionare al Uzinei “Tractorul” Brașov, în diverse funcții, ultima fiind cea de tehnician. Pasiunea sa pentru literatură și pentru poezie în mod special, l-a condus să se înscrie într-un Cenaclu literar ce se ținea la Librăria Franceză din orașul său, pe care l-a frecventat pentru mulți ani, timp în care și-a dezvoltat un stil precis și personal de scriere, de vorbire și de abordare a temelor principale legate de viață și moarte.

Absolvă cu succes numeroase cursuri de consiliere creștină din cadrul Consorțiul de instruire „Barnabas” condus de Peter Garrratt, absolvind și cursurile de „Cunoștințe biblice fundamentale” din seria „Descoperiri”, cursurile “Pastoral Studies” organizate de „Christian Life College”, cursurile „Bible Correspondence Course”, precum și cursurile de „Pregătire în Evanghelizare, Ucenizare și Multiplicare Creștină”.

Își dedică toată viața, timpul și finanțele de care dispune în evanghelizarea „de stradă” și în micuțele biserici pe care el însuși le înființa și le conducea. Cere și primește de la Dumnezeu un Har deosebit și daruri, pe care le pune la dispoziția totală a celor care credeau în vindecările venite prin credință, prin post și rugăciune.

Mare parte din experiența sa și-a concentrat-o în paginile aceste cărți ce cuprinde două volume, pe care o dedică celor ce cred și astăzi în minuni.

 

Nr. pagini: 226


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.