Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

banner-serie-jm

Joyce Meyer - Spune-le că îi iubesc - E-BOOK GRATUIT

Această carte cuprinde un mesaj esențial pentru fiecare credincios care vrea să aibă o relație personală, intimă, cu Hristos și să-și folosească la maximum potențialul care i-a fost dat de Dumnezeu. Fie că ești nou în credința în Dumnezeu sau ți-ai pus încrederea în El cu mulți ani în urmă, vei învăța ceva nou, ceva ce te va apropia de El, pe măsură ce vei experimenta o iubire care este cu mult mai bună decât ți-ai fi putut închipui vreodată!

DESCARCĂ E-BOOK

 

joyce meyerPoate că ați auzit de nenumărate ori: Dumnezeu te iubește! Oamenii citează adesea următoarele versete care ne spun că „atât de mult a iubit Dumnezeu lumea” și „Dumnezeu este iubire”. Întrebarea este: înțelegeți cu adevărat că Dumnezeu vă iubește necondiționat, tot timpul, orice ar fi? Acest adevăr vă influențează cumva viața în fiecare zi pentru a putea fi liberi să fiți ceea ce v-a creat Dumnezeu să fiți și să faceți tot ce a plănuit pentru voi?

Prin această învățătură clasică, veți putea…

• Să aflați ce spune Biblia cu adevărat despre iubirea lui Dumnezeu
• Să învățați cum să o primiți și cum să le-o oferiți și altora
• Să experimentați schimbările pe care le aduce
• Să descoperiți cum să trăiți în iubirea lui Dumnezeu în fiecare zi

Acest mesaj este esențial pentru fiecare credincios care vrea să aibă o relație personală, intimă, cu Hristos și să-și folosească la maximum potențialul ce i-a fost dat de către Dumnezeu, împlinind scopul pe care îl are El pentru acesta. Fie că ești nou în credința în Dumnezeu sau ți-ai pus încrederea în El cu mulți ani în urmă, vei învăța ceva nou, ceva ce te va apropia de El, pe măsură ce vei experimenta o iubire care este cu mult mai bună decât ți-ai fi putut închipui vreodată!

 


Vezi și alte resurse electronice descărcabile

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.