Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

banner-serie-jm

Joyce Meyer - Spune-le că îi iubesc - E-BOOK GRATUIT

Această carte cuprinde un mesaj esențial pentru fiecare credincios care vrea să aibă o relație personală, intimă, cu Hristos și să-și folosească la maximum potențialul care i-a fost dat de Dumnezeu. Fie că ești nou în credința în Dumnezeu sau ți-ai pus încrederea în El cu mulți ani în urmă, vei învăța ceva nou, ceva ce te va apropia de El, pe măsură ce vei experimenta o iubire care este cu mult mai bună decât ți-ai fi putut închipui vreodată!

Citeste mai departe

Joyce Meyer - Vindecarea sufletului unei femei - E-BOOK GRATUIT

În această carte, Joyce Meyer se adresează femeilor, provocându-le să afle ce fel de viață le-a pregătit Dumnezeu, ca femei care au fost creată după chipul Său. El nu Și-a dorit ca femeile să fie marginalizate, neapreciate, abuzate, chinuite și bătute. El oferă o atenție deosebită femeilor, acodându-le iubire necondiționată, o valoare infinită, le întregește, le îndreptățește, le oferă pace și bucurie, iar acestea reprezintă doar începutul binecuvântărilor Sale pentru cele care cred în El și pășesc alături de El prin viață!

Citeste mai departe

Joyce Meyer - Încredere nezdruncinată - E-BOOK GRATUIT

Prin cartea Încredere nezdruncinată, autoarea Joyce Meyer ne arată că putem învăța să ne încredem pe deplin în Dumnezeu și să avem o credință ce depășește orice limită a rațiunii. Scopul nostru ar trebui să fie să ne încredem în totalitate în Dumnezeu, nu numai fiindcă așa Îl cinstim pe Dumnezeu, ci și fiindcă acest lucru ne aduce beneficii uimitoare.

Citeste mai departe

Dumnezeu răsplătește suferința. Află cum

Nu știu pe nimeni care să se entuziasmeze la ideea de a trece prin greutăți. Și totuși sunt inevitabile. Toți trecem prin ele într-un moment sau altul. Când necazul dă peste noi, e normal să reacționăm întrebându-ne „De ce se întâmplă asta?” sau „Nu îmi vine să cred că mi se întâmplă MIE”.

Citeste mai departe

Credința: ce e și cum funcționează

Cum putem defini credința și cum arată o viață trăită prin credință?

Sunt întrebări importante deoarece prin credință primim și experimentăm binecuvântările pe care Dumnezeu ni le pregătește. În Evrei 11:1 (BVA) scrie „Credința este certitudinea pe care o ai cu privire la lucrurile sperate și o convingere fermă față de acele lucruri pe care (încă) nu le vezi (realizate)”.

Citeste mai departe

Când, Doamne, când?

Lasă răbdarea să-ți rezolve problemele

Au trecut 40 de ani de când am început să studiez Cuvântul lui Dumnezeu și să cresc în credință. De-a lungul acestor ani, Dumnezeu m-a schimbat foarte mult. Am devenit liniștită și stabilă emoțional în majoritatea timpului, și am învățat cum să comport la fel când lucrurile merg bine și când nu sunt așa roz.

Citeste mai departe

Asumă-ți riscuri! - de Joyce Meyer

În decursul anilor de slujire, am descoperit că trăirea prin credință necesită asumarea unor riscuri, deoarece planurile Domnului pentru noi sunt mereu mai mari decât ce putem face pe cont propriu. Îmi place foarte mult Efeseni 3:20, unde scrie că Dumnezeu „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”, „prin puterea care lucrează în noi”.

Citeste mai departe

Mentalitatea corectă vs. mentalitatea greșită - de Joyce Meyer

Evită zonele periculoase

Ai auzit vreodată expresia: „numără-ți binecuvântările”? Îmi place să pun deoparte un timp în care să-mi număr binecuvântările și să mă gândesc la bunătatea lui Dumnezeu din viața mea. De fapt, am o agendă în care îmi notez toate lucrurile mici și speciale pe care le-a făcut Dumnezeu pentru mine de-a lungul anilor ca să-mi amintesc de bunătatea Lui.

Citeste mai departe

Cum să ai pace, bucurie și împlinire în viața ta - de Joyce Meyer

Când le spun participanților de la conferințele noastre că le voi vorbi despre disciplină și autocontrol, de obicei primesc răspunsuri negative, precum mormăieli sau fețe acre. Tindem să credem că cei doi termeni sunt ceva rău sau greu de făcut. Cu toate că sunt de acord că a alege disciplina și autocontrolul nu este mereu ușor sau distractiv, adevărul e că sunt vitale pentru a avea viața cea bună pe care Isus vrea să ne-o dăruiască (vezi Ioan 10:10). În final, dacă dorești să ai pace, bucurie și împlinire în viață, trebuie să exersezi disciplina și autocontrolul.

Citeste mai departe

Ia jos semnul „Nu deranjați” de pe viața ta - de Joyce Meyer

Tuturor ni se întâmplă să intervină câte ceva în program care ne dă planurile peste cap, și uneori apar „întreruperi divine” de care trebuie să ne ocupăm. N-ar trebui să fim atât de concentrați pe ce vrem sau ne-am planificat să facem încât să-L limităm pe Dumnezeu când vrea să ne folosească pentru a ajuta pe altcineva. E ca și cum am umbla având semnul „Nu deranjați” atârnat de gât.


Citeste mai departe

Frumusețea frângerii - de Joyce Meyer

Știu cum e să fii frânt și modelat de Dumnezeu. În trecut, am avut foarte multe probleme; eram dură, era greu s-o scoți la capăt cu mine. Nu înțelegeam multe lucruri fiindcă fusesem maltratată. Credeam că era bine să fiu tăioasă și să nu las pe nimeni să facă ce vrea cu mine. Credeam că toți ceilalți aveau probleme, nu eu. Mi-a fost teribil de greu când am conștientizat că problema era la mine. În același timp, Dumnezeu a început o lucrare minunată pe care voia să o împlinească în mine...

Citeste mai departe

Înțelegerea puterii Duhului Sfânt - Joyce Meyer

Nimic nu este mai valoros ca prezența lui Dumnezeu în viețile noastre. Și scopul învățăturilor mele despre prezența și ungerea lui Dumnezeu este de a vă crește dorința de a-L asculta întru totul. Deoarece cu cât Îl iubim, Îi ascultăm și Îi acordăm încredere lui Dumnezeu, cu atât mai puternică va fi ungerea Lui în viețile noastre.

Citeste mai departe

Stăpânește mânia ca să nu pună ea stăpânire pe tine - de Joyce Meyer

Când am participat la cea de-a 10-a aniversare a Centrului Mercy Multiplied din St. Louis, Missouri, una din tinerele care absolviseră programul a împărtășit cu noi o experiență care mi-a deschis ochii. A povestit despre tatăl ei, care s-a sinucis când ea era adolescentă și durerea provocată de acea situație a condus-o pe calea alcoolului și drogurilor. Când a realizat că viața ei se ruinează, a venit la Centrul Mercy Multiplied solicitând ajutor.

Citeste mai departe

Cum să obții rezultate radicale prin schimbarea gândirii

Ani la rând frecventam cu credincioșie serviciile de biserică, săptămână de săptămână, netrăind însă o viață de creștină biruitoare. Citeam zilnic Scriptura, slujeam în bordul de conducere de evanghelizare și făceam evanghelizare, ușă la ușă, vorbindu-le oamenilor despre Isus. Și, toate acestea, le făceam deoarece doream cu adevărat să Îl slujesc pe Dumnezeu. Deși făceam toate aceste lucruri, mă simțeam mai tot timpul neîmplinită.

Citeste mai departe

Împotriviți-vă diavolului de la început - de Joyce Meyer

Împotriviți-vă lui tari în credință (împotriviţi-vă chiar de la început)… - 1 Petru 5:9 (AMP)

Există multe cauze ale depresiei - dar numai o singură sursă: Satana. El vrea să ne țină deprimați și având sentimente negative despre noi înșine, astfel încât să nu primim toate lucrurile pentru care a murit Isus ca să ni le dea. Una dintre cele mai importante unelte cu care încearcă el să ne facă să avem păreri proaste cu privire la noi înșine este condamnarea.

Citeste mai departe

Confruntând frica - de Joyce Meyer

... căci Domnul Dumnezeul tău va merge El Însuși cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa. Deuteronom 31:6

Mesajul „Nu te teme căci Eu, Domnul, sunt cu tine!” este exprimat în multe feluri diferite în toată Scriptura. Dumnezeu nu vrea ca noi să ne temem pentru că frica ne împiedică să primim și să facem tot ce a planificat El pentru noi. El ne iubește și vrea să ne binecuvânteze și ne-a oferit căi pentru a scăpa de frică.

Citeste mai departe

Fazele depresiei

Dicționarul Webster’s 1828 spune că depresia este „actul de a apăsa… o stare inferioară.” „O scufundare a spiritelor; dejecție” sau „o stare de tristețe, lipsă de curaj… un nivel scăzut de putere.”

Citeste mai departe

Trăind fiecare zi uimit de Dumnezeu - de Joyce Meyer

Am fost cândva una dintre cele mai negative persoane din câte am cunoscut vreodată. Motto-ul meu era cândva acesta: „E mai bine să nu am așteptări de la viață, să nu aștept să mi se întâmple lucruri bune, căci așa nu voi fi dezamăgită”. Totuși, punctul de vedere al lui Dumnezeu este exact contrariul! El dorește să ne trăim viața plini de nădejde, așteptându-ne în orice moment la lucruri mari din partea Lui.

Citeste mai departe

Forța speranței

(Pentru Avraam, motivul omenesc pentru ca a sperat) nădăjduind împotriva oricărei nădejdi, el a crezut, și astfel a ajuns tatăl multor neamuri, după cum i se spusese: „Așa va fi și sămânța ta.”

Citeste mai departe

Mai multe articole...

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.