Homosexualitatea are substrat demonic sau e ceva emotional?

Unii se pot intreba daca problema aceasta a homosexualitatii are in spate intr-adevar o prezenta demonica sau este doar un debate teologic, o invatatura la care trebuie sa-i facem fata rational cu scripturi si lucruri din acestea.

La un moment dat am consiliat un barbat care inainte de a fi credincios a intretinut atat relatii homosexuale cit si heterosexuale si l-am condus punctual in rugaciunea aceasta in care sa-si ceara iertare pentru fiecare relatie in parte , sa se ierte pe el insusi , sa primeasca bineinteles iertare din partea lui Dumnezeu pentru pacatul asta, pentru fiecare in parte, si in timp ce eram acolo in camera si el inchidea ochii si eu urmam sa ma rog pentru el , am legat duhul de homosexualitate si i-am poruncit sa plece de peste viata lui , am intrat intr-o rugaciune simpla, fara niciun fel de artificii , am vazut ca isi deschide ochii, se uita in jur ca si cum n-ar sti pe ce lume e si eu mi-am terminat rugaciunea dupa care l-am intrebat ce s-a intamplat in timpul rugaciunii , de ce si-a deschis asa ochii, ce s-a intamplat? Si el a spus ca atunci cand m-am rugat si am poruncit duhului de homosexualitate sa-l paraseasca , a simtit asa un vant puternic in camera si a deschis ochii sa vada daca s-a deschis geamul , tuna afara, ce se intampla? Din ce cauza e miscarea asta de aer in camera?

Si lucrul asta m-a facut inca o data sa observ faptul ca in spatele acestor probleme care vizeaza homosexualitatea si relatiile sexuale stau duhuri, stau puteri demonice care incearca sa tina omul in pacatul respectiv , care incearca sa afecteze viata omului si chiar daca vorbim de un om credincios care-L urmeaza pe Dumnezeu , cel rau isi pastreaza acel loc, acel spatiu in fiinta omului cu incercarea ca poate odata reuseste sa mai strecoare o data caderea individului si intoarcerea lui la fostele pacate. De aceea este foarte importanta consilierea si eliberarea acestor oameni care au trecut la un moment dat in viata prin diferite relatii sexuale care nu sunt dupa voia lui Dumnezeu.

Si in acest caz, ca in toate cazurile de consiliere, asa cum este scris in 1 Ioan 1:9, daca ne marturisim pacatele, Dumnezeu este credincios si drept ca sa ne ierte si sa ne curateasca . Omul are nevoie nu numai de a-si marturisi pacatele , a le aduce inaintea lui Dumnezeu, poate cateodata sa le aduca din nou si din nou aceleasi pacate ca se simte ca nu e iertat , ci are nevoie si de curatire, si de eliberare si acest verset vorbeste foarte clar despre acest lucru.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Etichete: homosexualitate
4439 accesări

Urmărește emisiunea Pasiune Pură

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.