Cele mai des intalnite cauze ale confuziei homosexuale la femei

La femei, dezvoltarea e mai complexă. Se ajunge la lesbianism prin mai multe căi. Una ar fi ca cea despre care am vorbit în cazul dezvoltării la bărbați. Atunci, fata relaționează cu tatăl ei și nu cu mama, sau stă în preajma băieților, așa că absoarbe caracteristici masculine, chiar dacă ea tânjește după feminitate.

În alte cazuri, fata poate a fost despărțită de mamă de la o vârstă fragedă, poate din pruncie. Poate că mama a suferit de depresie postnatală și nu s-a putut atașa de copil, sau poate că și mama și copilul au fost internați la spital, fiind despărțiți. Chiar dacă are o relație cu mama ei sau cu alte fete, acea separare creează un gol, iar lesbianismul devine o căutare a iubirii materne.

Unele fete caută să-și găsească identitatea și sunt anumiți factori care contribuie sau poate spun că sunt bisexuale doar pentru că vor să experimenteze. Însă experimentarea poate duce la crearea unui apetit ce poate determina un stil de viață prelungit.

În cazul femeilor mai există un factor: dependența emoțională. Femeia poate a fost rănită sau dezamăgită de bărbați, dar poate că încearcă să umple și un alt gol. Astfel, dezvoltă cu o altă femeie o prietenie care devine nesănătoasă, ea ajungând dependentă emoțional de cealaltă femeie, așteptând ca ea să-i împlinească toate nevoile.

Mai târziu, la pubertate, tatăl are datoria să-ți arate ție, ca femeie, cum e să fii opusul lui, adică o preafrumoasă floare prețuită de bărbați.

Identifică acei factori care au fost discutați de femei și cum au contribuit aceștia împreună pentru a da naștere atracției față de același sex. De exemplu:

 • eșecul în legătura emoțională cu mama sau o figură maternă
 • lipsa afecțiunii/afirmării
 • invidie pe ceea ce este perceput ca avantajos în masculinitate
 • influențe masculine puternice în formarea copilului
 • frica de separare
 • respingere din partea celor din jur
 • experimentare sexuală cu același sex încă de la o vârstă timpurie
 • duhuri demonice și/sau legături sufletești
 • dependență emoțională
 • invidie/idolatrie
 • alți factori care nu au fost menționați aici
Etichete: homosexualitate
5156 accesări

Urmărește emisiunea Pasiune Pură

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.