Homosexualitatea - nevoie emotionala sau sexuala?

Homosexualitatea - nevoie emotionala sau sexuala?

Homosexualitatea nu este în mod primordial o nevoie sexuală, o nevoie sexuală fizică, ci este o nevoie emoţională. Nevoia emoţională a fost pusă de Dumnezeu în natura umană. Motivul pentru care existămai puţine femei lesbiene este pentru că femeile, spre deosebire de bărbaţi, tind să fie mai apropiate de copiii lor. Nevoia fetelor tinere este adesea împlinită. Astfel că populaţia lesbiană este mai mică, în comparaţie cu cea homosexuală, masculină.Primul lucru cu care ne confruntăm nu este sexul fizic, acesta nu este o prioritate. Trebuie să privim la ce caută acea persoană cu adevărat. În fiecare păcat este reflectată căutarea a ceva pozitiv şi a ceva negativ, distructiv. Este important să aflăm care este forţa pozitivă pe care o caută ei, iar Dumnezeu ar putea împlini această căutare.

Dumnezeu a pus în noi această dorinţă pentru o companie bărbătească şi pentru un tată. El a pus această nevoie în noi, şi ea trebuie împlinită. În societatea noastră însă, adesea nu este împlinită. Tatăl este absent. El este poate un tată iubitor care are două slujbe, şi dacă pune hrană pe masa familiei, înseamnă că îi iubeşte. Fiul nu simte aceasta !

În timp ce urmărești acest video, încearcă să răspunzi la următoarele întrebări de reflecție și aplicație:

  1. Dacă te confrunți cu homosexualitatea, ce rol a jucat neîmplinirea nevoilor tale emoționale în dezvoltarea ta și a luptei cu homosexualitatea?
  2. Cum se relaționează cu idolatria confuzia homosexuală din viața ta?
  3. Ce trebuie făcut pentru a începe să renunți la idolii tăi și să te abandonezi voii lui Dumnezeu?
  4. Dacă te confrunți cu o confuzie homosexuală, ia-ți un timp în prezența lui Dumnezeu și cere-i regulat să îți atingă duhul și sufletul cu ceea ce ai nevoie , dar ți-a lipsit în copilărie. Cere-i să vindece acele lucruri care au fost afectate. Începe să crezi apoi că primești zilnic acele lucruri pe care le-ai cerut, chiar dacă nu ști în mod specific care sunt.

Câteva versete cheie la care să meditezi: Rom. 1:18-32; Rom. 12:2; Ef. 4:22-24; Tit 3:5; Ps: 23:3; Ioiel 2:25; Iac. 4:2-3.

Etichete: homosexualitate
2449 accesări

Urmărește emisiunea Pasiune Pură

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.