• Secțiunea „Creștinul și Biserica”

    crestinul si profesia 640CREȘTINUL ȘI BISERICA - Biserica lui Hristos a fost chemată să iasă afară și să „facă ucenici.” dar de multe ori s-a dovedit pasivă și a pierdut contactul cu realitatea din jur. Există și biserici care au înțeles că mesajul dragostei lui Dumnezeu trebuie manifestat față de aproape în diverse moduri. Această secțiune discută despre Biserica vie spiritual și cu impact în societate, tratând și cum ar trebui să ne raportăm noi, ca și credincioși, la Biserică, atât ca instituție cât și ca comunitate de creștini.

OPORTUNITĂȚILE Pandemiei - Interviu cu Costel Grămadă

OPORTUNITĂȚILE Pandemiei - Interviu cu Costel Grămadă

Scris în . Publicat în Creștinul și BISERICA.

Perioada pandemiei de COVID-19 poate fi caracterizată ca una de șoc, de frustrări, necaz și încercări. A fost o pandemie neanunțată care a șocat întreaga omenire, a provocat teamă și dezamăgiri, o perioadă de necaz pentru unii care au pierdut pe cineva drag în familie sau au pierdut locul de muncă. A fost o perioadă grea pentru toți, pe plan personal, bisericesc, dar și în societate.

Dar să vedem și partea pozitivă a acestei perioade, nu doar pe cea negativă. Orice perioadă de criză aduce și oportunități. Suntem în situația de a fructifica sau a risipi criza. Cred că cei mai mulți credincioși am fructificat această perioadă, am văzut oportunitățile de a sta mai mult în prezența lui Dumnezeu, de a ne întări relația cu El, de a ne adânci privirile în Scripturi, de a fi mai mult împreună cu familia.

Pandemia de COVID-19 a fost de asemenea o perioadă de testare. Ne-a fost testată încrederea în Dumnezeu, răbdarea, ascultarea de Dumnezeu, iubirea de Dumnezeu și de semeni. Dincolo de aspectele mai puțin plăcute, această perioadă a fost o binecuvântare din partea lui Dumnezeu, pentru că El nu vrea moartea păcătosului, El nu a îngăduit această pandemie spre răul omului, chiar dacă, în aparență, ne confruntăm cu efecte negative. 

Dumnezeu vrea ca inima noastră să se întoarcă spre El și să-L caute, ca mai apoi și El să ne poată binecuvânta atât în plan personal, cât și comunitar ca societate. Dincolo de cele negative, pandemia de COVID-19 a fost și este o binecuvântare dată de Dumnezeu. Depinde de cum o vezi.

» Interviu cu Costel Grămadă, președinte al Comunității Penticostale București

 

Etichete: coronavirus
673 accesări

Secțiunea - Istoria creștinismului

istoriacrestinismului

Istoria creștinismului - Această mică secțiune de istorie a creștinismului acoperă perioada de la răstignirea lui Hristos până în zilele noastre, structurată pe 6 părți. Istoria e prezentată succint, oferind frânturi din marile evenimente ce au marcat evoluția creștinismului de-a lungul timpului, cu scopul de a vă stimula curiozitatea mai departe. Sunt de asemenea schițate portretele marilor personalități care au influențat creștinismul și au modelat astfel istoria întregii lumi. Vezi aici toate părțile

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.