Cartea Cărților a cucerit inimile copiilor din Ocna Mureș și Memo merge la spital

Scris în . Publicat în Cartea Cărților.

Clubul pentru copii „Viață 9”, ce funcționează în cadrul Bisericii Casa Tâmplarului din orașul Ocna Mureș, județul Alba, a organizat recent un eveniment Cartea Cărților. Au fost prezenți aproximativ 60 de copii din biserică, dar și din afara ei.

Paula Decean, organizator, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: În ziua de azi, oricâte povești le-am spune copiilor nu sunt relevante. Când le arăți un video e mult mai relevant, mult mai interesant. Iar pentru mine, Cartea Cărților înseamnă enorm.

Ilinca Cir, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: Acest eveniment a însemnat foarte mult pentru noi, pentru că așa au venit și alți copii. Prin desene animate ei sunt atrași foarte mult, văd ceva colorat și atunci automat vin.

Ana-Maria, participantă, Cluj-Napoca: Astăzi am venit cu nepoțelul la evenimentul pregătit de către cei de la Casa Tâmplarului Ocna Mureș. Îi place să se uite la tot ce ține de desenele cu Memo. E fascinat.

Cu ajutorul desenelor animate, copiii asimilează mult mai ușor principiile biblice. Pe lângă jocuri și concursuri, cei mici s-au bucurat de participarea roboțelului Memo.

Loredana Decean, participantă, Cluj-Napoca: Am venit din Cluj-Napoca împreună cu soțul meu și cei doi copii ai noștri, Tesa și Lucas. Și ne-am bucurat de bucuria lor să vină să-l vadă în persoană pe Memo. Au făcut și poze cu el. Desenele acestea sunt o binecuvântare pentru copiii din generația de astăzi.

Nicoleta Vlăjan, participantă, Ocna Mureș: Au fost desenele copilăriei mele. Eu de acolo îmi aduc aminte tot felul de lucruri. Bine, cum ați spus, varianta asta e modernă, dar este același principiu.

Robert Băcilă, participant, Ocna Mureș: Avem doi copii. Elisa și Luis se numesc. I-am adus la acest eveniment pentru că eu cred că îi apropie mai mult de Dumnezeu, le formează un caracter frumos pentru că ei se uită mult la aceste desene animate.

Viorica Vereș, participantă, satul Fărău, jud. Alba: E o informație care, după părerea mea, ajunge la copii mult mai ușor fiind adaptată vârstei lor. E o idee bună pentru că îi învață lucruri bune, din Biblie.

Evenimentul de la Ocna Mureș a avut și un moment mai puțin obișnuit. Roboțelul Memo alături de organizatori a vizitat o fetiță internată în spital.

Simona Decean, organizator, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: Fetița când ne-a văzut s-a speriat puțin pentru că nu și-a imaginat cum e Memo. Ea a crezut că e mic, așa ca un copil mic, iar când a văzut că e așa mare... Am cântat cu ea Imnul Mântuirii, am vorbit, am povestit. A fost așa de frumos și fetița l-a prins în brațe pe Memo și a lăsat capul pe el. Am văzut clar bucurie în inima ei și am știut că asta a fost de la Duhul Sfânt să mergem acolo în spital. A fost extraordinar pentru noi, dar și pentru ea și pentru mamă.

Copiii care au fost prezenți la Clubul „Viață 9” au vizionat episodul „Samariteanul milostiv” și au învățat ce înseamnă iubirea aproapelui.

Paula Decean, organizator, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: Noi știm că asta e biserica de mâine. Copiii sunt biserica de mâine și vrem să implementăm Cuvântul lui Dumnezeu în viața lor și să-i creștem în cunoașterea lui Dumnezeu. Și Cartea Cărților este o platformă extraordinară pentru oricine. E ceva extraordinar pentru biserică.

Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților pot fi realizate de orice biserică sau organizație care lucrează cu copiii, cu un minim de efort și în colaborare cu Alfa Omega TV. Aici mai multe detalii: https://alfaomega.tv/carteacartilor/evenimente

Etichete: familie
476 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.