Cartea Cărților și BBSO învață copiii din Oradea să fie buni samariteni

Scris în . Publicat în Cartea Cărților.

Un eveniment special Cartea Cărților a fost organizat, recent, de Biserica Baptistă Speranța din Oradea, cu ocazia deschiderii Clubului copiilor în acest an. Pe lângă jocurile interactive, cei peste 100 de copii prezenți s-au bucurat de invitatul special, roboțelul Memo.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne-am bucurat de acest eveniment extraordinar, un eveniment la care au participat peste 130 de copii și l-am avut și pe Memo.

Anca: A fost foarte faină inițiativa cu Memo, copiii sunt mega-încântați și cred că o să îi țină prinși. Super!

Prin vizionarea episodului Bunul Samaritean, prin discuții, cântece, ateliere de creație, jocuri și activități distractive, copiii au învățat despre iubirea aproapelui.

Dani: Mi-a plăcut foarte mult, au fost o grămadă de activități și Memo a fost cu adevărat un personaj îndrăgit de toți copilașii. Mulțumim mult pentru timpul acordat.

Ceci, organizatoare BBSO: Astăzi, la clubul copiilor, am văzut multe-multe zâmbete și multă distracție. A fost alături de noi și Memo și ne-am simțit foarte bine împreună. Mulțumim, Alfa Omega TV, pentru că Memo a fost astăzi alături de noi.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Cel mai important lucru și lecția pe care copii au putut să o învețe astăzi e că cel de lângă noi este aproapele nostru, trebuie să-l ajutăm.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne dorim să ridicăm o generație de copii care să fie buni samariteni și să ducă Evanghelia mai departe printre colegi, vecini și prieteni. A fost extraordinar, copiii s-au simțit bine, au avut parte de multe-multe momente deosebite.

Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților pot fi organizate de orice biserică sau organizație care lucrează cu copiii, cu un minim de efort, în colaborare cu Alfa Omega TV.

https://alfaomega.tv/carteacartilor/evenimente

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 799 - noiembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Etichete: familie
302 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.