Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

cav live joi reclama 1280x660

Trailer Realități și Perspective Magazin | 24 noiembrie 2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, sunteți invitați să urmăriți un grupaj informativ realizat de colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că 100 de israelieni s-au reîntors recent în comunitatea abandonată din Sa-Nur, declarându-și intenția de a rămâne și că Operațiunea Christmas Child duce speranța Evangheliei în 1.000 de insule din Pacific.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Lumină în întuneric II - Luni, 23 noiembrie 2020, ora 21

Nascut in Anglia in anul 1761, Carey a fost ucenicul unui cizmar la varsta de 14 ani. El s-a convertit la varsta de 18 ani cand un coleg cizmar l-a condus catre credinta in Hristos. Studiind din greu, tanarul Carey si-a luat diploma in latina, greaca, limba evreiasca,olandeza si italiana. Ordinat la varsta de 26 de ani ca pastor Baptist, a incercat sa grabeasca organizarea activitatii de misiune in intreaga lume. William Carey a navigat pana in India in 1793, cu o sotie sovaielnica si 4 copii, sa raspandeasca mesajul Evagheliei. Acolo a intampinat greutati atat de mari incat este uimitor faptul ca nu a renunat. Dar cu toate acestea a ramas un timp de peste 40 ani.O chestiune care l-a tulburat a fost sati - arderea de vii a sotiilor ai caror soti mureau. Carey nu a avut liniste pana cand aceasta practica nu a fost oprita. Infruntand neintelegeri fara rezolvare, a inaintat cu greutate pana a influentat abolirea sati si a devenit reverentul: Prieten al Indiei si Tatal Misiunii Moderne.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Cerul către Betsy 1 - Sambata, 21 noiembrie 2020, ora 21

Pentru unele rugăciuni este cel mai bine să fie lăsate fără răspuns. Aceasta este concluzia lui Betsy după ce primește un răspuns la care nu face față. Acest film este o comedie pentru toate categoriile de vârstă. Acestă capodoperă vă va atinge inima și vă va amuza în timp ce Betsy va învăța despre rugăciunile fără răspuns și își va forma perceptia ei despre Dumnezeu.

Citeste mai departe

ÎN DIRECT: Bunătatea lui Dumnezeu în vreme de criză | Calea, Adevărul și Viața, 19 noiembrie 2020

Emisiune în direct, cu rugăciune! Te așteptăm la un LIVE joi seară, 19 noiembrie 2020: „Calea, Adevărul și Viața”. Vorbim cu Petrică Mengher (pastor la Biserica „Casa Închinării”, din Timișoara) și cu Ilie Popa (pastor la Biserica „Peniel, din Viena) despre cum ne putem încrede în bunătatea lui Dumnezeu în contexte dificile. Nu rata, te așteaptă o contribuție specială din partea profesorului Iosif Țon.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Neantul - Miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 21

The nothing este povestea lui Ren Dubbin, un om care se straduieste sa impace cumva credinta crestina si frica lui teribila de necunoscut. intr-o zi se trezeste zapacit intr-un hambar sinistru, alaturi de inca patru staaini. Niciunul nu are nicio idee unde se afla sau cum anume a ajuns acolo. Misterul se transforma in disperare cand, deschizand usile hambarului descopera ca in jurul lor nu este decat o mare pustietate si intuneric bezna, nimic mai mult.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Lumină în întuneric 1 - Luni, 16 noiembrie 2020, ora 21

Nascut in Anglia in anul 1761, Carey a fost ucenicul unui cizmar la varsta de 14 ani. El s-a convertit la varsta de 18 ani cand un coleg cizmar l-a condus catre credinta in Hristos. Studiind din greu, tanarul Carey si-a luat diploma in latina, greaca, limba evreiasca,olandeza si italiana. Ordinat la varsta de 26 de ani ca pastor Baptist, a incercat sa grabeasca organizarea activitatii de misiune in intreaga lume. William Carey a navigat pana in India in 1793, cu o sotie sovaielnica si 4 copii, sa raspandeasca mesajul Evagheliei. Acolo a intampinat greutati atat de mari incat este uimitor faptul ca nu a renunat. Dar cu toate acestea a ramas un timp de peste 40 ani.O chestiune care l-a tulburat a fost sati – arderea de vii a sotiilor ai caror soti mureau. Carey nu a avut liniste pana cand aceasta practica nu a fost oprita. Infruntand neintelegeri fara rezolvare, a inaintat cu greutate pana a influentat abolirea sati si a devenit reverentul: “Prieten al Indiei” si “Tatal Misiunii Moderne”.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Autobuzul Lindei - Duminica, 15 noiembrie 2020, ora 21

Autobuzul galben al școlii este unul dintre cele mai faimose icoane de pe șoselele americane. Zece mii dintre ele circulă în zonă, luand copiii de la casele lor. Ar fi o slujbă frumoasă dacă toți acesti copii ar fi drăguți. Dar să fii șofer de autobus în mijlocul Los Angelului unde gangsterii domina, este o altă poveste. Linda Carr este una dintre șoferi, iar acest documentar prezintă povestea ei. O poveste a unei familii desparțite cu un fiu în închisoare, iar celălat împușcat de un gangster. De asemenea, aceasta este povestea unei femei care și-a depașit fricile și își întâmpină copii de pe autobus cu dragostea lui Cristos și cu o speranță pentru un viitor mai bun.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Talentul ascuns - Sambata, 7 noiembrie 2020, ora 21

Filmul are la bază povestea adevarată inspirațională a lui Patrick Henry Hughes. Acesta s-a născut fără vedere și articulații dezvoltate normal, fapt care a constituit un impediment major pentru el. Povestea unui tată care a învățat să-și sacrifice propriile vise și planuri de dragul fiului său. Acasă în Louisville, Kentucky, Patrick Henry se luptă să facă față situației sale. În timp ce tatăl său muncește din greu pentru a asigura procedurile costisitoare, Patrick Henry visează ca într-o bună zi să devină membru al unei trupe de marș. Povestea familiei Hughs ne provoacă pe toți să privim la lucrurile pe care le avem mai degrabă decât la cele pe care nu le avem, încercând să ne atingem potențialul dat de Dumnezeu.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Comunitatea Amish și reforma - Vineri, 6 noiembrie 2020, ora 21

Documentarul urmărește originile comunității Amish de ordin vechi din America, oferind o perspectivă personală unică, împărtășită de foști membri ai grupării. Începe cu cele 95 de teze ale lui Luther, descrie ajunul Reformei, înființarea unei biserici reformate, susținute de stat din Elveția, povestind mai apoi despre drumul către separatism.

Citeste mai departe

Realități și Perspective Magazin | 3 noimebrie 2020

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla despre ambasadorul Israelului la ONU, care a acuzat Autoritatea Palestiniană de respingere a păcii, despre susținerea Israelului la primul Forum Balcanic împotriva antisemitismului, despre guvernul ceh, care a declarat Hezbollah ca organizație teroristă, și despre respingerea comparației președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan dintre statutul musulmanilor din Europa și cel al evreilor dinainte de Holocaust.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Există totuși speranță - Luni, 2 noiembrie 2020, ora 21

Este povestea lui Deane Paul, un baiat care s-a nascut cu un retard mental atat de sever incat doctorii au prezis ca isi va trai restul vietii ca o leguma. Este povestea unei mame care lupta fara incetare pentru dezvoltarea fiului sau. Dupa cautari indelungate, gaseste un program special al unui om de stiinta, program bazat pe beneficiile dintre interactiunea oamenilor cu delfinii. Dupa numai 2 luni in care este expus la acest program, Deane se trezeste.

Citeste mai departe

ÎN DIRECT: Nu vă înșelați singuri | Calea, Adevărul și Viața, 29 octombrie 2020

Te așteptăm la un LIVE joi seară, 29 octombrie 2020: “Calea, Adevărul și Viața”. Vorbim cu Fănel Șerban (pastor, Biserica „Punctul Zero”, Brașov) despre cum să rămânem tari în credință. Așteptăm cu drag să te implici și TU prin întrebări și cereri de rugăciune. Le poți scrie acum sau poți vorbi cu noi joi. Citește până la final, acolo vei găsi modalitățile prin care ne poți contacta.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Revoluția gândirii - Marti, 27 octombrie 2020, ora 21

Intrând în conflict cu rolul tradițional al bisericii, gândirea postmodernă a eliberat individul de ascultarea și loialitatea necondiționată față de autoritate și convenții. Acest program abordează problemele ridicate de această configurație. Cum își reinventează credicioșii credința, ca să rămână relevanți și convingători? Cercetările incisive realizate de producătorii acestui film apelează la opiniile unor experți în filozofie și teologie, pentru a discuta contextul credinței într-o lume postmodernă.

Citeste mai departe

Realități și Perspective Magazin | 24 noiembrie 2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, sunteți invitați să urmăriți un grupaj informativ realizat de colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că 100 de israelieni s-au reîntors recent în comunitatea abandonată din Sa-Nur, declarându-și intenția de a rămâne și că Operațiunea Christmas Child duce speranța Evangheliei în 1.000 de insule din Pacific.

Citeste mai departe

FILM SERIAL: Străinul - Joi, 26 noiembrie 2020, ora 22

Străinul răspunde la o întrebare provocatoare: ce s-ar întâmpla dacă Isus ar trăi printre noi azi? Seria pune în scenă momente biblice cunoscute, începând cu un tânăr care fuge de acasă și ajunge să locuiască pe străzi (fiul risipitor) pana la crainicul unui talk-show radio care ridiculizează credința ascultătorilor lui (întruchipându-l pe Toma necredinciosul).

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Statornic în credință - Marti, 17 noiembrie 2020, ora 21

Statornic in credinta este un film artistic despre doi barbati tineri, ale caror familii se confrunta cu o neasteptata tragedie. Aceasta poveste emotionanta ne dezvaluie vietile lui Devin Wheeler si Matthew Daniel, in cautarea lor dupa pace si intelegere. in timp ce Devin ramane constant in credinta si gaseste putere si calauzire, Matthew se intoarce de la credinta, alegand calea invinovatirii si a frustrarii. Pe masura ce viata isi urmeaza cursul, fiecare dintre cei doi isi alege propriul drum. insa intr-un moment, drumurile lor se intersecteaza.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Strigătul inimii - Duminica, 15 noiembrie 2020, ora 21:30

Dupa o serie de tentative de sinucidere, Liesl Alexander este internata intr-o institutie de boli mintale. Obsedata fiind de moarte, ea cauta raspunsuri la intrebarile din sufletul ei. Fuge in repetate randuri din spital si intra pe piata neagra a drogurilor pentru a scapa de durerea realitatii. In timp ce fuge de politie, se refugiaza intr-o biserica unde avea loc un program. Primele seminte ale sperantei sunt semanate. Acest moment de claritate nu dureaza prea mult. Tentatia drogurilor si traumele adanc inradacinate isi intra din nou in rol. O vizita supriza din partea unor studenti la teologie precum si rugaciunile lor ulterioare, au avut un impact major. Este primul pas inspre libertate, intr-o poveste remarcabila care descopera cauzele care stau la baza multor boli mintale.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Eu, din nou - Sambata, 14 noiembrie 2020, ora 21

Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se intample.Privita din exterior, viata pastorului Rich Chaplin pare perfecta. In realitate insa, el a pierdut din vedere tot ce era mai important, inclusiv relatia cu familia lui. In momentul in care incepe sa-si doreasca o alta viata, se gaseste blocat in mod supranatural in vietile celor din jur. Rich porneste intr-o calatorie provocatoare, in care are oportunitatea sa vada viata prin ochii celorlalti: o femeie in varsta, un top-model si prin ochii propriei sotii! Mai mult, o intalnire cu un inger il va ajuta sa realizeze faptul ca isi iroseste sansa de a le arata dragoste celor mai importanti oameni din viata lui.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Misiune incertă - Marti, 10 noiembrie 2020, ora 21

Matthew s-a născut cu o poziție socială ridicată, care i-a permis să obțină diploma în teologie la Harvard și să aterizeze într-un congres pastoral dulce și lucrativ care îi dă libertate să se recreeze după bunul plac. Cadillac-ul său de 74.000 de dolari, pe care îl numește White Lightning, este mândria posesiunilor sale considerabile. Matthew este, de asemenea, mândru de biserica sa foarte înaltă din Tennessee. Când acesta are în noapte un vis din partea lui Dumnezeu, aceesta trebuie să-și reconsidere prioritățile în viață. Viziunea nocturnă îl conduce înspre un centru local, bazat pe credință, de reabilitare a drogaților / alcoolicilor, operat de Mission Teens. În timp ce Matei încearcă să-și stabilească o direcție pentru viața sa, doi dependenți de substanțe din Heartland încearcă să evite să fie trimiși la o comunitate obscură din Tennessee pentru reabilitare. Circumstanțele i-au adus atât pe Shane cât și pe Susan în același autobuz, îndreptându-se către țara lui Davy Crockett și întâlnindu-se cu un pastor mândru și tânăr, Cupidon și cu Duhul Sfânt.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Artele întunecate - Duminica, 8 noiembrie 2020, ora 21

Încă de la începutul timpurilor, omul a fost curios de lucrurile ascunse, de necunoscut, de artele întunecate. Dar, deși dorința de a cunoaște mai mult se află în profunzimea sufletului fiecărei ființe umane, a cunoaște mai mult presupune un preț care trebuie plătit. Dorința oamenilor oferă loc celor mai grozave descoperiri și deschide ușa celor mai mari dezamăgiri. Pentru cei care se îmbarcă în călătoria spirituală a cunoașterii, cărarea este plină de pericole. Costul trecerii barierei dintre cunoscut și necunoscut este mare, chiar tragic.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: O nouă zi - Vineri, 6 noiembrie 2020, ora 22

La cincizeci de ani după moartea misionarilor John și Madge Wood, familia Wood se strânge la Ometepec, Mexic, sărbătorind amintirea înaintașilor. Filmul redă povestea de neuitat a întâlnirii lor, deoarece nu numai că râd împreună, dar, de asemenea, descoperă impactul profund al bunicilor asupra comunității și familiei lor, impact pe care-l vor resimți și generațiile viitoare. Urmărește relatarea captivantă a unei moșteniri spirituale bogate și a unei familii care a fost sfâșiată de tragedie, dar vindecată prin har.

Citeste mai departe

Trailer Realități și Perspective | 3 noiembrie 2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla despre ambasadorul Israelului la ONU, care a acuzat Autoritatea Palestiniană de respingere a păcii, despre susținerea Israelului la primul Forum Balcanic împotriva antisemitismului, despre guvernul ceh, care a declarat Hezbollah ca organizație teroristă, și despre respingerea comparației președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan dintre statutul musulmanilor din Europa și cel al evreilor dinainte de Holocaust. Tot atunci Global News Alliance ne va informa că pentru aproape 20% dintre bisericile din SUA există pericolul să își închidă ușile anul viitor din motive financiare legate de restricțiile provocate de Covid-19. În final veți putea urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Real - Marti, 3 noiembrie 2020, ora 21

Toata viata ni s-a spus ca viata nu e corecta, insa nimeni nu ne-a spus de ce. Oare viata este numai un cumul de esecuri, adunate unul dupa altul sau lucrurile sunt mai mult de atat? Exista Dumnezeu? Si daca exista, ne cauta El cu dragoste sau ne dispretuieste si rade de noi in timp ce bajbaim in intuneric? Vietile a 4 indivizi se descopera inaintea noastra, pe masura ce ei infrunta consecintele alegerilor lor.

Citeste mai departe

FILM SERIAL: Mai mult decât vise - Joi, 29 octombrie 2020, ora 22

Dini, o adolescenta indoneziana parasita de familie, prieteni si societate a devenit crestina in momentul cand Isus i-a aparut intr-un vis. Acest lucru s-a intamplat in cea de-a 27-a noapte a Ramadamului, Laitatul Qadar, atunci cand musulmanii se aduna pentru a se ruga lui Alah. Pacea Lui Hristos i-a umplut inima si a fost alaturi de ea chiar si in perioada persecutiilor care au urmat.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Nu acesta este numele meu - Luni, 26 octombrie 2020, ora 21

Problema incepe atunci cand Cilles, un adolescent rebel incepe sa fie preocupat de radacinile din care provine. Nascut intr-o rulota si dat in adoptie cand avea doar cateva luni, el incearca sa dea de urmele locului in care s-a nascut si de familia lui. Tatal sau este inca in viata si se dovedeste ca mai are inca doua surori. Toti locuind la marginea societatii. Aceasta intalnire cu trecutul cauzeaza o dezbinare intre Gilles si parintii sai adoptivi. El doreste sa mearga acasa la familia de care apartinea de fapt. Aceasta situatie ii afecteaza nu numai pe Freek si Rianne, ci de asemenea si pe ceilalti doi copii, care la randul lor se confrunta cu gandul ca ar trebui sa-si caute si ei adevaratele radacini. Acesta nu este numele meu este un film bazat pe o poveste reala. Acesta confrunta problema adoptiei si arata faptul ca dragostea si siguranta nu sunt intodeauna suficiente.Cateodata, legatura de sange conteaza cel mai mult.

Citeste mai departe

Mai multe articole...

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.