Retrospectiva spirituală a anului 2020

Retrospectiva spirituală a anului 2020

Scris în . Publicat în Noutăți Alfa Omega.

Care sunt provocările pe care Biserica și liderii spirituali le întâmpină în acestă perioadă? Cum influențează aceste circumstanțe viitorul Bisericii? Care este locul României în planul lui Dumnezeu? Cum poți discerne vremurile? În cadrul acestei emisiuni, încercăm să analizăm dinamica spirituală a Bisericii Domnului din România. De asemenea, dorim să împărtășim cu voi și un cuvânt profetic primit de lideri spirituali din România.

Partea 1 - Caracterizarea anului 2020

Care sunt lucrurile care ne-au marcat în acest an și cu ce am rămas? Mai mulți lideri spirituali din România împărtășesc câteva gânduri cu privire la responsabilitatea Bisericii de a discerne vremurile în care trăim și de a avea un impact în societate.


Partea 2 - Provocări ale Bisericii în acest sezon

Anul 2020 a fost unul care a scos Biserica din zona de confort și a provocat credincioșii să renunțe la tiparele religioase. De asemenea, lucrurile cu care ne-am confruntat în acest an ne-au învățat dependența de Dumnezeu și să prețuim mai mult părtășia cu semenii noștri.


Partea 3 - Lideri, provocări, priorități

Liviu Axinte, Viorel Birau și Nicu Gafencu vorbesc despre valorile primare ale Bisericii, provocările pe care liderii spirituali le-au întâmpinat în această perioadă și chemarea credincioșilor de a se întoarce la dragostea dintâi.


Partea 4 - Biserica după COVID-19

Păstorul Daniel Grigoriciuc vorbește despre schimbările pe care le-a adus această pandemie în cadrul Bisericii și determinarea credincioșilor de a-și reevalua viața și relația cu Dumnezeu.


Partea 5 - Viitorul Bisericii

Vasilică Coitor vorbește despre nevoia de a fi conectați la Duhul Sfânt pentru a înțelege ceea ce Dumnezeu vrea să ne vorbească prin aceste circumstanțe. De asemenea, ne încurajează ca în aceste vremuri să fim preocupați în mod special de cultivarea unor relații care să edifice Biserica și să ieșim dintre zidurile bisericii pentru a interactiona cu cei nemântuiți.


Partea 6 - Locul României în planul Domnului

Crezi că Dumnezeu are un plac specific cu România? Cristian Soimaru, Sami Caba și Dinu Onea, lideri spirituali din România, vorbesc despre chemarea națiunii române la pocăință și împlinirea promisiunilor lui Dumnezeu cu țara noastră.


Partea 7 - Viitorul României, o perspectivă profetică

Viitorul României, o perspectivă profetică. Dumnezeu a lăsat această perioadă cu scopul de a ne echipa din toate punctele de vedere pentru ceea ce urmează. Totodată, suntem chemți ca Biserică să fim receptivi la ceea ce Dumnezeu vrea sa lucreze în noi ca la rândul nostru să avem un impact în societate.

659 accesări

Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.